Optiker

Kun udannede optikere

 

ZEISS - DriveSafe Lenses

for en sikker kørsel

 

ZEISS Glas

Kvalitet uden sidestykke

1
1

Skibhus Optik

Selvstændig optiker kun med autoriserede medarbejdere. Besøg vores moderne og hyggelige butik.

Vores vision er at skabe en butik og en unik individuel synsløsning for hver enkelt kunde. Hos Skibhus Optik ønsker vi at give alle kunder en service helt ud over det sædvanlige. Her kan man opleve ærlighed, troværdighed, humor og faglighed helt i top. Desuden kan vi godt lide at give os god tid til at finde den rette løsning, som ofte er briller men måske også linser eller synstræning.

Tina Løvdal

Mere end 20 års erfaring. Aut. optiker og kontaktlinseoptiker med speciale i samsynstræning.

Jeg startede i lære som optiker i 1996 og har siden arbejdet hos Thiele i Rudkøbing og i Rosengårdcentret, hvor jeg bl.a. også var chefoptiker. De sidste 8 år, inden jeg åbnede Skibhus Optik, var jeg ansat hos Nyt Syn i Kerteminde, hvor jeg også arbejde meget med synstræning. I juni 2016 kom muligheden for at blive selvstændig optiker, som jeg havde drømt om i mange år og denne beslutning glæder jeg min over hver eneste dag. Jeg bor i Odense med min mand og 2 dejlige drenge.

Annette Holm Kronsbjerg

Mere end 20 års erfaring. Aut. optiker og kontaktlinseoptiker med speciale i linser.

Jeg startede i lære i 1996 og har siden arbejdet hos Synoptik i Rosengårdscentret og Profil Optik i Tarupcentret. Jeg blev ansat i Skibhus Optik 1/10-2016, hvor jeg får lov og tid til at levere en helt individuel synsløsning til hver kunde, hvilket jeg sætter pris på. Jeg bor i Odense med min mand og mine 2 dejlige drenge.

Brillestel og solbriller

Som selvstændig optiker forretning udvælger vi selv alle vores solbriller og brillestel.

Det gør vi ved at tage på de internationale brillemesser i bl.a. Paris og München et par gange om året. Vi har derfor også nogle brillebrands, som ikke hænger andre steder i Odense. Det er vigtigt for os at kunne tilbyde vores kunder nogle kvalitetsstel, som netop viser kundens egen stil og personlighed. Du vil altid få en professionel, kritisk og helt ærlig vejledning, når vi vejleder i valg af brillestel.

Synsprøven

Kun uddannede optikerer

Både Annette og Tina er uddannede aut. optiker og sætter en stor ære i at lave perfekt synsprøve, hvor der tages hensyn til kundens individuelle behov og brug af syn i hverdagen. Vi laver selvfølgelig også et sundhedscheck af øjnene og sender kunden videre til øjenlæge, hvis der er behov for dette.
Vores nyeste investering er en i. profiler, som er den topmoderne teknologi fra ZEISS. Det betyder, at vi kan lave dine glas total individuelt med i.Screption-teknologi, som forbedrer kontrastsynet, farveoplevelsen og nattesynet.