Skip to main content
 

Optiker

Kun uddannede optikere

 

ZEISS - DriveSafe Lenses

for en sikker kørsel

 

ZEISS Glas

Kvalitet uden sidestykke

1
1

Skibhus Optik

Selvstændig optiker kun med autoriserede medarbejdere. Besøg vores moderne og hyggelige butik.

Vores vision er at skabe en butik og en unik individuel synsløsning for hver enkelt kunde. Hos Skibhus Optik ønsker vi at give alle kunder en service helt ud over det sædvanlige. Her kan man opleve ærlighed, troværdighed, humor og faglighed helt i top. Desuden kan vi godt lide at give os god tid til at finde den rette løsning, som ofte er briller men måske også linser eller synstræning.

Tina Løvdal

Mere end 20 års erfaring. Aut. optiker og kontaktlinseoptiker med speciale i samsynstræning.

Jeg startede i lære som optiker i 1996 og har siden arbejdet hos Thiele i Rudkøbing og i Rosengårdcentret, hvor jeg bl.a. også var chefoptiker. De sidste 8 år, inden jeg åbnede Skibhus Optik, var jeg ansat hos Nyt Syn i Kerteminde, hvor jeg også arbejde meget med synstræning. I juni 2016 kom muligheden for at blive selvstændig optiker, som jeg havde drømt om i mange år og denne beslutning glæder jeg mig over hver eneste dag. Jeg bor i Odense med min mand og 2 dejlige drenge.

Kristina Krogh

Mere end 20 års erfaring. Aut. Optiker og kontaktlinseoptiker med speciale i samsynstræning.

Lige som Tina og Annette startede jeg i lære som optiker i 1996 og blev i år 2000 udlært som optiker hos Thiele. Jeg har igennem årerne arbejdet hos Profil Optik, både i Odense city og Tarup Centret, og senest hos Heiko Stumbeck i Odense.
Jeg har efteruddannelse i både kontaktlinser og samsynstræning, og så er jeg lidt en ”værksteds nørd” og står klar en enhver udfordring i specialønsker.
Jeg startede her hos Skibhus Optik i september 2020. Det er fantastisk at arbejde i en lille hyggelig butik, hvor der er god tid til hver enkelt kunde. Her prioriteres det nemlig højt, at servicen og den faglige viden er helt i top. Fordelen ved Skibhus Optik er, at vi selv har indflydelse på hvilke stel og hvilke produkter vi vil forhandle i butikken.

Annette Kronsbjerg

Mere end 20 års erfaring. Aut optiker og kontaktlinseoptiker med speciale i kontaktlinser.

Jeg blev uddannet optiker i år 2000. Jeg har gennem årerne arbejdet både i større kæder og i små selvstændige butikker. Denne blanding har givet mig en masse god erfaring.
Det er fantastisk at arbejde i en lille butik, hvor der er god tid til at tage sig godt af hver enkelt kunde. Jeg nyder at kunne guide vores kunder gennem de mange muligheder der findes, for at kunne se både smart og godt ud. Jeg har stor interesse og erfaring i forskellige kontaktlinse løsninger, hvilket giver mig mulighed for at hjælpe både børn og voksne med den mest optimale synsløsning.
Fordelen ved Skibhus Optik er, at vi kan hjælpe med briller, kontaktlinser, synstræning og andre special løsninger, fordi vi ikke går på kompromis med faglighed.
At kunne give den optimale service og finde den helt rigtige løsning til hver enkelt kunde, betyder meget for mig.

Brillestel og solbriller

Som selvstændig optiker forretning udvælger vi selv alle vores solbriller og brillestel.

Det gør vi ved at tage på de internationale brillemesser i bl.a. Paris og München et par gange om året. Vi har derfor også nogle brillebrands, som ikke hænger andre steder i Odense. Det er vigtigt for os at kunne tilbyde vores kunder nogle kvalitetsstel, som netop viser kundens egen stil og personlighed. Du vil altid få en professionel, kritisk og helt ærlig vejledning, når vi vejleder i valg af brillestel.

Gratis Synsprøve

Kun uddannede optikerer

Både Kristina, Annette og Tina er uddannede aut. optiker og sætter en stor ære i at lave perfekt synsprøve, hvor der tages hensyn til kundens individuelle behov og brug af syn i hverdagen. Vi laver selvfølgelig også et sundhedscheck af øjnene og sender kunden videre til øjenlæge, hvis der er behov for dette.
Vores nyeste investering er en i. profiler, som er den topmoderne teknologi fra ZEISS. Det betyder, at vi kan lave dine glas total individuelt med i.Screption-teknologi, som forbedrer kontrastsynet, farveoplevelsen og nattesynet.